Засідання Комітету №78 від 18.09.2018 (протокол та аудіозапис)

Опубліковано 14 вересня 2018, о 14:25
 
КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ
_____________________________________________________
(вул. Шовковична, 4, кімн. 306, о 14.10)


І. Законопроекти, з опрацювання яких  Комітет визначено головним:


Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо забезпечення справедливого пенсійного забезпечення всіх категорій осіб, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС і внаслідок цього стали особами з інвалідністю (р.№8355, н.д. О.Шевченко та ін.). 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо обчислення та перерахунку пенсії учасників ліквідації аварії на ЧАЕС (р.№8355-1, н.д. Н.Королевська, Ю.Солод).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Загальнодержавну цільову програму "Питна вода України на 2011 - 2020 роки" (р.№9020, н.д. Р.Демчак, М.Довбенко).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:


Проект Закону про Стратегію сталого розвитку України до 2030 року 
(р.№9015,н.д. Недава О.А. та ін.).

Проект Закону про Стратегію впровадження моделі збалансованого розвитку України до 2030 року (р.№9015-1, н.д. Тарута С.О.).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо здешевлення електричної енергії (р.№8626,  н.д.Войціьцка  В.М. та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення залучення інвестицій та запровадження нових фінансових інструментів (р.№9035, н.д. Демчак Р.Є. та ін.).  

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2018 рік" (щодо надходження та спрямування коштів від розподілу (продажу) часток щорічної квоти на імпорт озоноруйнівних речовин) (р.№9064, КМУ).
           

Інші питання:

Про лист Рахункової палати України щодо результатів фінансового аудиту Державного агентства України з управління зоною відчуження

Про проект Рекомендацій парламентських слухань на тему: "Реалізація в Україні міжнародних документів щодо запобігання антропогенним змінам клімату".
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку