Засідання Комітету № 80 від 16.10.2018 (протокол)

Опубліковано 12 жовтня 2018, о 21:44
 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

______________________________________________________

 (вул. Шовковична, 4, кімн. 306, о 14.10)

 

16 жовтня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких  Комітет визначено головним:

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (щодо приведення його норм у відповідність до рішення Конституційного Суду України від 17 липня 2018 року № 6-р/2018) (р.№9016, н.д. А.Ільюк та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Загальнодержавну цільову програму "Питна вода України на 2011 - 2020 роки" (р.№9020, н.д. Р.Демчак, М.Довбенко).

Проект Закону про внесення зміни до статті 104 Кодексу цивільного захисту України щодо спеціальних звань осіб молодшого начальницького складу служби цивільного захисту (р.№8463, КМУ).

 

ІІ.Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Закону про протимінну діяльність (р.№9080, н.д. Наєм М. та ін.).

Проект Закону про протимінну діяльність в Україні (р.№9080-1, н.д   Тетерук А.А. та ін.).

Проект Закону про особливості державної політики у сфері протимінної діяльності (р.№9080-2, н.д. Кишкар П.М. та ін.).

Проект Закону про протимінну діяльність в Україні та гуманітарне розмінування Донбасу (р.№9080-3, н.д. Недава О.А. та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (р.№9084, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо ставок деяких податків (р.№9085, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про особливості державного регулювання діяльності суб'єктів підприємницької діяльності, пов'язаної з реалізацією та експортом лісоматеріалів" щодо збереження лісів України (р.№9114, н.д. Добкін М.М.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо охорони водних біоресурсів та середовища їх існування (р.№9125, КМУ).

 

Інші питання:

Про стан виконання Державної цільової екологічної програми приведення в безпечний стан уранових об’єктів державного підприємства “Бар’єр”.

Про лист Рахункової палати України щодо результатів аудиту ефективності виконання повноважень органами державної влади в частині контролю за повнотою і своєчасністю надходження екологічного податку з викидів у атмосферне повітря та скидів у водні об’єкти.

Про лист Рахункової палати України щодо аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених на захист від шкідливої дії вод та розвиток водного господарства на території Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.

Про листи народного депутата України Фельдмана О.Б. та голови депутатської групи "Воля народу" Москаленка Я М. щодо проведення парламентських слухань на тему: "Державна природоохоронна політика України: стан, перспективи розвитку та шляхи співпраці з громадянським суспільством".

Про лист народного депутата України Єднака Остапа Володимировича.

Про електронну петицію щодо заборони виробництва хутра в Україні та про звернення народного депутата України А. Немировського.
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку