Засідання Комітету № 82 від 20.11.2018 (протокол + аудіозапис)

Опубліковано 16 листопада 2018, о 22:50
 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

______________________________________________________

 (вул. Шовковична, 4, кімн. 306, о 14.10)

 

20 листопада

*ЧИТАТИ ПРОТОКОЛ ЗАСІДАННЯ     *СЛУХАТИ АУДІОЗАПИС ЗАСІДАННЯ

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Проект Закону про озоноруйнівні речовини та фторовані парникові гази 
(р.№9082, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Дисциплінарний статут служби цивільного захисту" (р.№9231, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо пенсійного забезпечення (р.№4442,, н.д. Ляшко О.В. та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо встановлення належного рівня пенсійного забезпечення 
(р.№4442-1, н.д. Королевська Н.Ю., Солод Ю.В.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (щодо соціального захисту учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЄС (р.№9152, н.д. Литвин В.М.).

 

Проект Постанови про забезпечення відновлення конституційних прав громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, у зв'язку з прийняттям рішення Конституційного Суду України від 17 липня 2018 року 
№ 6-р/2018 (р.№9212, н.д. Королевська Н.Ю. та ін.). 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення прозорості при погодженні документації із землеустрою та врегулювання інших питань у сфері землеустрою (р.№9194, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо зарахування рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів до місцевих бюджетів (р.№9211, н.д. Ляшко О.В. та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо збереження ґрунтового покриву земельних ділянок (р.№9226, н.д. Бублик Ю.В.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регулювання діяльності у сфері пошуку і рятування на морі (р.№9238, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про електронні довірчі послуги" (р.№8462-д, н.д. Данченко О.І.).


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку