Засідання Комітету № 83 від 18, 20.12.2018 (+ протокол)

Опубліковано 14 грудня 2018, о 22:06
 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

________________________________________________________

(вул. Шовковична, 4, кімн. 306, о 14.10)

 

18 грудня

 *ЧИТАТИ ПРОТОКОЛ ЗАСІДАННЯ

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про природно-заповідний фонд України" щодо посилення охорони природно-заповідних територій (р.№9134, н.д.
Луценко І.В.)

Проект Закону про зелені насадження міст та інших населених пунктів (р.№9112, н.д. Дирів А.Б. та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про захист тварин від жорстокого поводження" щодо створення природних умов для медичної реабілітації морських ссавців, в тому числі дельфінів (р.№9249, н.д.  Грановський О.М. та Червак О.В.).

Проект Закону про засади моніторингу, звітності та верифікації викидів парникових газів (р.№9253, КМУ).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

           

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо збереження лісів та підтримання підприємств лісової галузі) (р.№9245, н.д. Мураєв Є.В.).

Проект Закону про внесення змін до статті 273 Податкового кодексу України щодо скасування подвійного оподаткування лісових земель (р.№9276, н.д.Бублик Ю.В.).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (р.№9291, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до статті 252 Податкового кодексу України щодо визначення бази оподаткування рентною платою за користування надрами для видобування енергетичного вугілля та антрациту (р.№9271, н.д.  Різаненко П.О.).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо справедливого розподілу плати за використання природних ресурсів) (р.№9312, н.д. Купрій В.М.).

Проект Закону про внесення змін до статті 252 Податкового кодексу України щодо збільшення видобутку нафти і газу (р.№9302, н.д.Чижмар Ю.В.).

Проект Закону про внесення змін до додатка № 3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2018 рік" (щодо видатків для Міністерства екології та природних ресурсів) (р.№9177, доопрацьований, н.д. Рибак І.П. та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2018 рік" (р.№9286, н.д. Мельник С.І.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння розвитку промисловості, інвестиційної діяльності, захисту та гарантування прав і законних інтересів суб'єктів підприємницької діяльності (р.№ 6671-д, н.д. Галасюк В.В. та ін.).

Проект Закону про публічний порядок (р.№9300, н.д. Шахов С.В.).

 

Інші питання:

Про лист Рахункової палати України, щодо результатів фінансового аудиту Національної комісії з радіаційного захисту населення України.

Про лист Державної аудиторської служби України щодо результатів державного фінансового аудиту виконання бюджетних програм Мінприроди України.
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку