Засідання Комітету № 35 від 17.06.2020 (+ протокол + аудіозапис + рішення)

Опубліковано 17 червня 2020, о 23:43
 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету з питань екологічної політики та природокористування

(вул. Шовковична, 4, кімн. 306, о 14.30)

17 червня 2020

*ЧИТАТИ ПРОТОКОЛ ЗАСІДАННЯ     *СЛУХАТИ АУДІОЗАПИС ЗАСІДАННЯ

І. Законопроекти з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо імплементації положень деяких міжнародних угод та директив ЄС у сфері охорони тваринного та рослинного світу) (р.№2351, н.д. О.Маріковський та ін.).

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення врегулювання заборгованості за спожиті енергоносії теплопостачальних та теплогенеруючих організацій, підприємств централізованого водопостачання і водовідведення (р.№3508, н.д. Є.Пивоваров та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення врегулювання заборгованості за спожиті енергоносії теплопостачальних та теплогенеруючих організацій, підприємств централізованого водопостачання і водовідведення (р.№3508-1, н.д. С.Нагорняк).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання питань формування прожиткового мінімуму та створення передумов для його підвищення (р.№3515, н.д. Г.Третьякова та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення передумов для підвищення прожиткового мінімуму на рівень, не нижчий рівня фактичного прожиткового мінімуму (р.№3515-1, н.д. Н.Королевська, Ю.Солод).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за незаконне видобування корисних копалин (р.№3576, н.д. П. Якименко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів" (щодо реалізації лікарських засобів, що містять спиртові або водно-спиртові настої) (р.№3578, н.д. М.Скорик та ін.).
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку