Засідання Комітету № 62 від 12.01.2021

Опубліковано 12 січня 2021, о 16:56

 Комітет 

12 січня 2021 р. у форматі відеоконференції відбулося чергове засідання Комітету з питань екологічної політики та природокористування.

Відповідно до порядку денного Комітет розглянув питання законопроектної та організаційної роботи.

Зокрема, Комітет розглянув законопроект про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за вчинення опору та втручання в діяльність державного інспектора України з охорони навколишнього природного середовища, працівника служби державної охорони природно-заповідного фонду України під час виконання ними службових обов'язків (реєстр. № 4459), поданий Кабінетом Міністрів України та вирішив підтримати його прийняття його за основу.

Розглянувши законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за незаконну вирубку лісу (реєстр. № 4451), поданий народним депутатом України Заремським М.В., Комітет прийняв рішення щодо направлення його на доопрацювання.

Також, за результатами обговорення питань про розгляд пропозицій до порядку денного п’ятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання та про План роботи Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування на період п’ятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання, було прийнято рішення затвердити пропозиції Комітету до проекту порядку денного п'ятої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання та План роботи Комітету на період п’ятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

Переглянути матеріали до засідання

Переглянути відеоматеріали

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку