Засідання Комітету № 64 від 26.01.2021

Опубліковано 26 січня 2021, о 19:29

 Комітет 

 

26 січня 2021 р. у форматі відеоконференції відбулося чергове засідання Комітету з питань екологічної політики та природокористування.

Відповідно до порядку денного, Комітет повторно розглянув законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту лісів, запобігання пожежам на землях лісового та водного фонду, торфовищах та на землях інших категорій (реєстр. № 3526) поданий народними депутатами України Бондаренко О.В., Криворучкіною О.В., Маріковським О.В. та іншими народними депутатами України. За результатами розгляду, Комітет рекомендував підтримати пропозицію народного депутата України Бондаренка О.В. щодо необхідності внесення поправок до тексту зазначеного законопроекту згідно статті 118 Регламенту Верховної Ради України з метою врахування зауважень юридичної експертизи.

Також, Комітетом було розглянуто питання про плани Уряду щодо створення Міністерства аграрної політики та продовольства України і спрямування та координацію Держлісагентства, Держводагенства та Держрибагентства через Міністра аграрної політики та продовольства України. Прийнято рішення надати Голові Комітету повноваження звернутися до Кабінету Міністрів України щодо необхідності спрямування та координації Держлісагентства, Держводагенства та Держрибагентства через Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України.

Переглянути матеріали до засідання

Переглянути відеоматеріали

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку