10 листопада 2020 р. відбулися Комітетські слухання на тему: «Про проблеми затоплення шахт і забруднення питної води в межах Донецької і Луганської областей»

Опубліковано 10 листопада 2020, о 17:14

 Комітет 

Відповідно до плану роботи Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування на період четвертої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання, затвердженого рішенням Комітету від 15 липня 2020 року № 41/8, у режимі відеоконференції відбулися Комітетські слухання на тему: «Про проблеми затоплення шахт і забруднення питної води в межах Донецької і Луганської областей».

У Комітетських слуханнях прийняли участь народні депутати України, представники Міненерго, Міндовкілля, Міноборони, МТОТ, Держекоінспекції, Держводагентства, Держгеонадр, Апарату РНБО, Донецької та Луганської облдержадміністрації, наукових, міжнародних та громадських організацій.

Відкрив слухання Голова Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування О. Бондаренко, вела – народний депутат України Л.Василенко. За результатами Комітетських слухань будуть прийняті відповідні рекомендації з вирішення порушених питань.

Переглянути відеоматеріали

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку