Представники Комітету долучилися до святкових заходів з нагоди 20-ї річниці створення Всеукраїнської екологічної ліги

15 грудня 2017, 14:00

15 грудня 2017 р. члени Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи та працівники секретаріату Комітету взяли участь в урочистих заходах, присвячених 20-річчю Всеукраїнської екологічної ліги. З вітальним словом виступив заступник Голови Комітету Олег Недава. 
У своєму виступі він підкреслив, що досвід Всеукраїнської екологічної ліги щодо інтеграції екологічної складової у сферах суспільного життя, налагодження комунікації з органами державної влади та місцевого самоврядування у розв’язанні екологічних проблем є яскравим прикладом участі громадськості у прийнятті урядових рішень. Представники Всеукраїнської екологічної ліги, яких налічується більше 16 тисяч, беруть участь в організації масштабних природоохоронних всеукраїнських та місцевих акцій, проведення екологічних форумів, конференцій, круглих столів, роботою з молоддю та просвітницьких природоохоронних заходах.
Олег Недава вручив членам Всеукраїнської екологічної ліги Грамоти Верховної Ради України та подяки Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи за принципову позицію у сфері захисту довкілля, особистий внесок за розвиток громадського екологічного руху та активну участь у реалізації національної політики.