Засідання Комітету №81 від 06.11.2018 (+ протокол)

05 листопада 2018, 09:27

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

______________________________________________________

 (вул. Шовковична, 4, кімн. 306, о 14.10)

ЧИТАТИ ПРОТОКОЛ ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ

6 листопада

І. Законопроекти, з опрацювання яких  Комітет визначено головним:

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Загальнодержавну цільову програму "Питна вода України на 2011 - 2020 роки" (р.№9020, н.д. Р.Демчак, М.Довбенко).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо способів здійснення державного нагляду (контролю) у сфері техногенної та пожежної безпеки (р.№9132, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо пенсійного забезпечення (р.№4442, н.д. О.Ляшко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо встановлення належного рівня пенсійного забезпечення (р.№4442-1, н.д. Н.Королевська, Ю.Солод).

Проект Закону про внесення зміни до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо державних гарантій громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (р.№9104, н.д. О. Дубінін та ін.).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо встановлення належного рівня пенсійного забезпечення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (р.№9184, н.д. О.Вілкул та ін.).

Проект Закону про внесення змін до додатка № 3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2018 рік" (щодо перерозподілу видатків у межах загального обсягу, затвердженого Державному агентству з управління зоною відчуження) (р.№9177, н.д. І.Рибак та ін.).

Проект Закону про протимінну діяльність (р.№9080, н.д. Найєм М. та ін.).

Проект Закону про протимінну діяльність в Україні (р.№9080-1,
н.д. А.
Тетерук  та ін.).

Проект Закону про особливості державної політики у сфері протимінної діяльності (р.№9080-2, н.д. П.Кишкар).

Проект Закону про протимінну діяльність в Україні (р.№9080-3, н.д. О.Недава та ін.).

Проект Постанови про заслуховування інформації Начальника Генерального штабу Збройних Сил України Муженка В.М. та Міністра оборони України Полторака С.Т. щодо надзвичайних ситуацій, які виникли внаслідок пожеж і вибухів на складах боєприпасів в Балаклії, Сватовому, Калинівці, поблизу Ічні та запровадження заходів з метою забезпечення охорони та безпеки експлуатації військових складів, на яких здійснюється зберігання боєприпасів (р.№9203, н.д. О.Кодола та ін.).