Засідання Комітету № 10 від 01.11.2019 (протокол + аудіозапис + рішення)

31 жовтня 2019, 22:41

ПОРЯДОК ДЕННИЙ


Законопроекти, до яких Комітет має надати свої пропозиції

1. Проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин (реєстр. № 2194 від 01.10.2019), внесений народними депутатами України Заблоцьким М.Б., Сольським М.Т., Нагаєвським А.С. та іншими народними депутатами України.

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо вдосконалення природоохоронного режиму використання земель сільськогосподарського призначення у процесі запровадження обігу земель) (реєстр. № 2178-5 від 09.10.2019), внесений народними депутатами України Шаховим С.В., Вельможним С.А. та Суховим О.С.

Питання для розгляду

3. Про проект рішення про рекомендації круглого столу на тему: «Реформування екологічного менеджменту та визначення напрямів розвитку наукових досліджень»

4. Про лист Державної аудиторської служби України щодо проведення аудиту діяльності Міністерства екології та природних ресурсів України та центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра екології та природних ресурсів України.