Відеозвіт з прес-конференції щодо ухваленого Верховною Радою та підписаного Президентом Закону України № 249-IX «Про внесення змін до деяких законів України щодо заборони суцільних рубок на гірських схилах в ялицево-букових лісах Карпат»

22 листопада 2019, 18:59

 26 листопада 2019 р. в Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ» Голова Комітету з питань екологічної політики О. Бондаренко разом з Головою підкомітету з питань лісових ресурсів, об’єктів тваринного та рослинного світу, природних ландшафтів та об’єктів природно-заповідного фонду Ю. Овчинниковою, народним депутатом України О. Матусевичем, діячами наукової спільноти та громадськістю провели прес-конференцію щодо ухваленого Верховною Радою України та підписаного Президентом України Закону України № 249-IX «Про внесення змін до деяких законів України щодо заборони суцільних рубок на гірських схилах в ялицево-букових лісах Карпат».
Під час заходу учасники популярно роз'яснили суть запроваджуваних змін та обґрунтували для суспільства доцільність та корисність даного Закону.