Рішення № 18/4 про лист Ради національної безпеки і оборони України щодо надання кандидатур до складу робочої групи з питань забезпечення роботи Головного ситуаційного центру України

10 грудня 2019, 17:11

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ

 

від 10 грудня 2019 р.                                                               

 18 / 4

 

Про лист секретаря Ради національної безпеки

 і оборони України Данілова О.М.                                                                                 

                                                                              

Комітет розглянув відповідно до предметів відання лист Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Данілова О.М. стосовно включення члена Комітету з питань екологічної політики та природокористування до складу робочої групи з питань забезпечення роботи Головного ситуаційного центру України і відзначає таке.

Головний ситуаційний центр України створено відповідно до рішення Ради національної безпеки і оборони України «Про створення та забезпечення діяльності Головного ситуаційного центру України», введеного в дію Указом Президента України від 28.02.2015 р. № 115.

Як зазначено у листі, один з напрямків роботи Головного ситуаційного  центру України  є екологічна безпека.

У відповідності до Постанови Верховної Ради України «Про перелік, кількісний склад і предмети відання комітетів Верховної Ради України дев’ятого скликання» від 29.08.2019 р. № 19-ІХ екологічна безпека віднесена до предметів відання Комітету з питань екологічної політики та природокористування.

Зважаючи на викладене, Комітет в и р і ш и в:

1. Запропонувати Секретарю Ради національної безпеки і оборони України Данілову О.М. включити до складу робочої групи з питань забезпечення роботи Головного ситуаційного центру України народного депутата України, Голову Комітету з питань екологічної політики та природокористування Бондаренка Олега Володимировича.

2. Рішення направити Секретарю Ради національної безпеки і оборони України Данілову О.М.

 

Голова Комітету                                                               О. БОНДАРЕНКО