14.02.2020 р. Голова Комітету з питань екологічної політики та природокористування Олег Володимирович Бондаренко провів особистий прийом громадян

15 лютого 2020, 20:29

14 лютого голова Комітету з питань екологічної політики та природокористування Олег Бондаренко у приймальні Верховної Ради України прийняв 15 відвідувачів з Дніпропетровської, Хмельницької областей та м. Києва. До народного депутата України звернулися пенсіонери, підприємці, особи з інвалідністю ІІ-ІІІ груп, працівник бюджетної сфери та безробітний.
Під час особистого прийому відвідувачі порушили 42 питання, найактуальнішими з яких були питання: забруднення атмосферного повітря ТОВ «Техноопторг-Тренд», впровадження сучасної системи моніторингу навколишнього природного середовища, утилізації та переробки побутових відходів, використання пестицидів і отрутохімікатів в Україні, проблеми глобального потепління, щодо внесення змін до нормативно-правових актів, що регулюють діяльність Державної служби надзвичайних ситуацій, стосовно тарифів і пільг на оплату житлово-комунальних послуг, соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та закріплення на законодавчому рівні поняття «громадян-самоселів», скорочення зони відчуження, надання медичної і матеріальної допомоги та інші.
За наслідками розгляду отриманих під час особистого прийому звернень громадян Комітет відповідно до предметів відання вживає заходів щодо оцінки ситуації, пошуку шляхів розв'язання порушених проблем, залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування до їх вирішення, а також надання максимально можливої практичної допомоги по кожному зверненню.

Джерело: Відділ з питань звернень громадян Апарату Верховної Ради України