Засідання Комітету № 26 від 12.03.2020 р. (+ протокол)

03 березня 2020, 14:22


 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету з питань екологічної політики та природокористування

(вул. Шовковична, 4, к. 306)

 

12 березня 2020 року, 11:00

 *ЧИТАТИ ПРОТОКОЛ ЗАСІДАННЯ     *СЛУХАТИ АУДІОЗАПИС ЗАСІДАННЯ

 

Законопроекти, до яких Комітет має надати свої пропозиції

 

1.     

Проект Закону про мораторій на забудову та зміну цільового призначення земель природно-заповідного фонду, іншого природоохоронного призначення, а також земель оздоровчого та рекреаційного призначення в місті Одеса

(реєстр. № 3022 від 06.02.2020), внесений народними депутатами України Дмитруком А.Г., Леоновим О.О., Володіною Д.А та іншими народними депутатами України.

 

Питання для розгляду

 

2.     

Про проект рішення Комітету за наслідками круглого столу на тему: «Вдосконалення правового регулювання виробництва хутра в Україні».

3.     

Про проект рішення  Комітету за наслідками круглого столу щодо обговорення проекту Закону про внесення змін до Закону України «Про мисливське господарство та полювання» (щодо зміни порядку обліку тварин, які віднесені до державного мисливського фонду)
(реєстр. № 2448).

4.     

Про проект рішення  Комітету за наслідками круглого столу на тему: «Шляхи вирішення екологічних проблем на території та об’єктах колишнього ВАТ «Радикал» у м. Києві».

5.     

Про звернення до Комітету з питань бюджету щодо погодження спрямування коштів Державного фонду поводження з радіоактивними відходами на 2020 рік.