16 грудня 2020 р. відбулося засідання Комітету з питань екологічної політики та природокористування

Комітет
21 грудня 2020, 16:35

 

16 грудня 2020 р. у форматі відеоконференції відбулося чергове засідання Комітету з питань екологічної політики та природокористування.

Відповідно до порядку денного Комітет розглянув питання законопроектної та організаційної роботи.

Зокрема, Комітетом було розглянуто законопроекти про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо ідентифікації та реєстрації тварин (реєстр. № 4396), поданий Юрчишиним П.В., Салійчуком О.В., Нікітіною М.В. та іншими народними депутатами України, про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності в сфері ідентифікації та реєстрації сільськогосподарських тварин (реєстр. № 4397), поданий Юрчишиним П.В., Салійчуком О.В., Нікітіною М.В. та іншими народними депутатами України. За результатами розгляду Комітет вирішив підтримати їх прийняття за основу.

Також, за пропозицією Голови Комітету було прийнято рішення провести 21 січня 2021 р. комітетські слухання щодо розподілу коштів на природоохоронні заходи та їх належне витрачання.

Окрім цього, Комітетом було розглянуто питання щодо заслуховування звіту Голови Державного агентства лісових ресурсів України Кузьовича В.С., прийнято рішення заслухати зазначений звіт 28 січня 2021 року.

 Переглянути відеоматеріали