23 грудня 2020 р. відбулося засідання Комітету з питань екологічної політики та природокористування

Комітет
28 грудня 2020, 12:36

 

23 грудня 2020 р. у форматі відеоконференції відбулося чергове засідання Комітету з питань екологічної політики та природокористування.

Відповідно до порядку денного Комітет розглянув питання законопроектної та організаційної роботи.

Зокрема, Комітет розглянув законопроект про внесення змін до Закону України «Про природно-заповідний фонд України» (щодо полювання в межах господарської зони національного природного парку, реєстр. № 4422), поданий народним депутатом України Колихаєвим І.В. та вирішив відхилити його.

Також було розглянуто законопроект про мораторій на видалення зелених насаджень на окремих об'єктах благоустрою населених пунктів (реєстр. № 4111), поданий народними депутатами України Василенко Л.В., Овчинниковою Ю.Ю., Кривошеєвим І.С., Маріковським О.В. та іншими народними депутатами України. За результатами розгляду Комітет прийняв рішення про прийняття зазначеного законопроекту за основу.

Розглянувши законопроект про зелені насадження міст та інших населених пунктів (реєстр. № 4250), поданий народним депутатом України Дубінським О.А., Комітет вирішив підтримати його прийняття за умови врахування наданих пропозицій та зауважень.

Також, Комітетом було розглянуто лист виконуючого обов’язки керівника Апарату Верховної Ради України щодо результатів добору на зайняття посад державних службовців, прийнято рішення підтримати лист щодо переможців конкурсного відбору та направити виконуючому обов’язки подання про призначення зазначених осіб.

Переглянути відеоматеріали