Порядок денний засідання Комітету на 24.03.2021

Комітет
18 березня 2021, 11:55

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету з питань екологічної політики та природокористування

(режим відеоконференції)

 

24.03.2021 року о 10.00 год.

 

Законопроекти, щодо яких Комітет визначено головним

1.

Проект Закону про території Смарагдової мережі

(реєстр. №4461 від 04.12.2020), внесений  народними депутатами України Овчинниковою Ю.Ю., Бондаренком О.В., Криворучкіною О.В., Лабунською А.В., Задорожним А.В., Якименком П.В., Кривошеєвим І.С., Бакунцем П.А., Прощуком Е.П., Маріковським О.В., Шаховим С.В., Василенко Л.В., Матусевичем О.Б., Фельдманом О.Б. та іншими народними депутатами України.

Законопроекти, до яких Комітет має подати свої пропозиції

2.

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення державного регулювання у сфері поводження з пестицидами і агрохімікатами

(реєстр. №4558 від 30.12.2020), внесений народними депутатами України Лабазюком С.П., Вінтоняк О.В., Чайківським І.А. та іншими народними депутатами України.

3.

Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про пестициди та агрохімікати» щодо державної реєстрації дигестату біогазових установок

(реєстр. №5039 від 05.02.2021), внесений народними депутатами України Юрчишиним П.В., Балогою В.І., Кириленком І.Г. та іншими народними депутатами України.

4.

Проект Закону про внесення змін до статті 291 Податкового кодексу України щодо захисту прав виробників квітів у горщиках

(реєстр. №5106 від 19.02.2021), внесений народними депутатами України Крульком І.І., Гетманцевим Д.О., Шкрум А.І.

5.

Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за заперечення міжнародних злочинів, агресії Російської Федерації, злочинів, пов’язаних з окупацією Російською Федерацією частини території України, порушення окремими категоріями осіб заборон та обмежень щодо встановлення зв’язків і взаємодії з органами влади Російської Федерації, окупаційними адміністраціями, посилення відповідальності за кримінальні правопорушення проти основ національної безпеки України, довкілля і власності, вчинені на тимчасово окупованих територіях України

(реєстр. №5166 від 26.02.2021), внесений народними депутатами України Ясько Є.О., Бакунцем П.А., Василенко Л.В., Кривошеєвим І.С. та іншими народними депутатами України.

Питання до розгляду

6.

Про звернення народного депутата України Каптєлова Р.В. щодо екологічної ситуації яка склалась у м. Павлограді.

7.

Щодо співпраці Державного агентства водних ресурсів та Громадської ради при Державному агентстві водних ресурсів.

8.

Про лист Міндовкілля щодо розробленого проекту Закону про внесення змін до Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» та щодо Загальних методичних рекомендацій щодо змісту та порядку складання звіту з оцінки впливу на довкілля, затверджених наказом Міндовкілля від 15.03.21 №193.

9.

Про лист голови підкомітету, народного депутата України Кривошеєва  І.С. стосовно звернення Трудового колективу Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника.

 

Переглянути матеріали до засідання