17 березня 2021 р. відбулося засідання Комітету з питань екологічної політики та природокористування

Комітет
17 березня 2021, 17:43

 

17 березня 2021 р. у форматі відеоконференції відбулося чергове засідання Комітету з питань екологічної політики та природокористування.

Комітетом було розглянуто підготовлений підкомітетом з питань охорони і раціонального використання водних ресурсів та державного моніторингу навколишнього природного середовища до повторного першого читання законопроект про державний екологічний контроль (реєстр. № 3091).

У доопрацьованій редакції законопроекту було враховано пропозиції народних депутатів України, які надійшли відповідно до частини 1 статті 109 Регламенту Верховної Ради України, а також зауваження, коментарі та рекомендації Головного науково-експертного управління Апарату Верховної Ради України, Комітету з питань інтеграції України з Європейським Союзом та інших комітетів Верховної Ради України, висновку Уряду та громадських організацій.

Комітет вирішив затвердити у новій редакції текст законопроекту та внести законопроект до Верховної Ради України на розгляд у повторному першому читанні.

Також прийнято рішення заслухати звіт голови Державної екологічної інспекції України на засіданні Комітету.