22.12.2021 відбудуться слухання у Комітеті на тему: «Кліматична стратегія України. Підсумки 26-ї Конференції Сторін Рамкової Конвенції ООН про зміну клімату. Українська екологічна складова Європейського Зеленого Курсу. План дій Уряду до 2030 р. щодо реалізації вимог Оновленого національно визначеного внеску України до Паризької угоди»

Комітет
14 грудня 2021, 14:30

До участі запрошуються народні депутати України, представники центральних органів виконавчої влади, міжнародних та громадських організацій.

Відповідно до Плану роботи Комітету слухання відбудуться 22 грудня 2021 року о 14.30 у режимі відеоконференції. Кількість учасників обмежена технічними можливостями програмного забезпечення. Мова заходу – українська.

Відповідальними за проведення цього заходу Комітет визначив Голову Комітету, народного депутата України Бондаренка О.В. і голову підкомітету з питань зміни клімату та охорони атмосферного повітря, народного депутата України Василенко Л.В.

Інформацію на тему слухань у Комітеті можна надсилати на електронні адреси vasylenko-l@rada.gov.ua, berezhnoi@rada.gov.ua.

Переглянути матеріали