Протокол засідання Комітету №24-14.05.2014

Опубліковано 02 липня 2014, о 12:16

 

Різне:

 

1. Про внесення змін до Плану роботи Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи на період четвертої сесії Верховної Ради України сьомого скликання.

 

Допов: Мовчан Наталія Володимирівна

 

Порядок денний затверджено одноголосно.

 

1.

 

СЛУХАЛИ: інформацію Глазунова С.М. та Кравченка Д.О. про проект Закону про ратифікацію Угоди (у формі обміну листами) між Україною та Європейським банком реконструкції та розвитку про внесення змін до Рамкової угоди між Україною та Європейським банком реконструкції та розвитку стосовно діяльності Чорнобильського фонду "Укриття" в Україні від 20 листопада1997 року (р. № 0083 від 05.05.2014, внесений Президентом України)

 

В обговоренні взяли участь всі присутні члени Комітету.

 

УХВАЛИЛИ:

1.                        Рекомендувати Комітету з питань європейської інтеграції внести на розгляд Верховної Ради України пропозицію про прийняття проекту Закону України "Про ратифікацію Угоди (у формі обміну листами) між Україною та Європейським банком реконструкції та розвитку про внесення змін до Рамкової угоди між Україною та Європейським банком реконструкції та розвитку стосовно діяльності Чорнобильського фонду "Укриття" в Україні від 20 листопада1997 року", внесеного в.о. Президента України Турчиновим О.В. в цілому як Закон.

2.                        Рішення Комітету направити до Комітету з питань європейської інтеграції.

 

Рішення Комітету додається.

Відповідальний: Кравченко Д.О.

 

Рішення прийнято: за – Глазунов С.М., Кальченко В.М., Ланьо М.І., Мельничук Л.Ю., Чуб В.Є., Балицький Є.В., Бутківський В.В.

 

2.

 

СЛУХАЛИ: інформацію Глазунова С.М. та Мовчан Н.В. про внесення змін до Плану роботи Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи на період четвертої сесії Верховної Ради України сьомого скликання

 

В обговоренні взяли участь всі присутні члени Комітету.

 

УХВАЛИЛИ:

1. Інформацію взяти до відома.

2. Внести наступні зміни до Плану роботи Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи на період четвертої сесії Верховної Ради України сьомого скликання:

у Розділі ІІІ «Питання, які передбачається розглянути на виїзних засіданнях Комітету пункт 1 «Виїзне засідання Комітету з екологічних проблем Кіровоградщини, пов’язаних з видобуванням урану на території області та розчистки р. Інгул (м. Кіровоград)» виключити;

у Розділі VІ «Конференції, семінари, круглі столи, які будуть поповодитись Комітетом або за його участю» пункт 6 «Започаткування процесу підготовки Екологічної Конституції Землі» виключити.

 

Рішення Комітету додається.

Відповідальний: Мовчан Н.В.

 

Рішення прийнято: за – Глазунов С.М., Кальченко В.М., Ланьо М.І., Мельничук Л.Ю., Чуб В.Є., Балицький Є.В., Бутківський В.В.

 

 

 

 

Заступник Голови Комітету                                                  С. ГЛАЗУНОВ

 

 

 

 

Секретар Комітету                                                                      Є. БАЛИЦЬКИЙ

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку