РІШЕННЯ КОМІТЕТУ ВІД 10.01.2013 № / Про проект Закону України про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України і Урядом Російської Федерації про взаємодію з питань попередження надзвичайних ситуацій, пожеж і ліквідації їх наслідків у населених пунктах, в яких розташовано об'єкти Чорноморського флоту Російської Федерації на території України (реєстр. № 0009)

Опубліковано 31 січня 2013, о 19:30

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

10 січня 2013 року                                   № 1/4

 

 

 

Про проект Закону України про ратифікацію Угоди

між Кабінетом Міністрів України і Урядом Російської Федерації

про взаємодію з питань попередження надзвичайних ситуацій,

пожеж і ліквідації їх наслідків у населених пунктах,

в яких розташовано об’єкти Чорноморського флоту

Російської Федерації на території України

(реєстр. № 0009)

 

Комітет з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи розглянув проект Закону України про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України і Урядом Російської Федерації про взаємодію з питань попередження надзвичайних ситуацій, пожеж і ліквідації їх наслідків у населених пунктах, в яких розташовано об’єкти Чорноморського флоту Російської Федерації на території України, (реєстр.№ 0009 від 18.12.2012 р.), внесений Кабінетом Міністрів України  та відзначає.

Законопроектом  пропонується ратифікувати Угоду між Кабінетом Міністрів України і Урядом Російської Федерації про взаємодію з питань попередження надзвичайних ситуацій, пожеж і ліквідації їх наслідків у населених пунктах, в яких розташовано об’єкти Чорноморського флоту Російської Федерації на території України, підписану 12 липня 2012 року у млта.

Угода визначає загальні принципи та рамки співробітництва в галузі попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та процедуру надання взаємної скоординованої допомоги сторонами Угоди на випадок виникнення надзвичайної ситуації на території України.

Головне науково-експертне управління Апарату Верховної Ради України вважає, що зазначена Угода  може бути ратифікована.

 

Комітет в и р і ш и в:

 

1. Рекомендувати Комітету у закордонних справах внести проект Закону України про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України і Урядом Російської Федерації про взаємодію з питань попередження надзвичайних ситуацій, пожеж і ліквідації їх наслідків у населених пунктах, в яких розташовано об’єкти Чорноморського флоту Російської Федерації на території України, (реєстр. № 0009 від 18.12.2012 р.), для прийняття його як закону.

2. Рішення направити Комітету Верховної Ради України у закордонних справах.

 

Голова Комітету

І. Сех

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку