Рішення Комітету № 7/25 від 15 травня 2013 р. Про проект Закону України про визнання таким, що втратив чинність Закону України «Про екстрену медичну допомогу» та внесення змін до деяких законодавчих України у сфері реформування системи охорони здоров’я

Опубліковано 20 травня 2013, о 14:17

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

15 травня 2013 року № 7/25

 

Про проект Закону України про визнання таким,

що втратив чинність Закону України «Про екстрену

медичну допомогу» та внесення змін до деяких

законодавчих України у сфері реформування

системи охорони здоров’я

 

Розглянувши проект Закону України про визнання таким, що втратив чинність Закону України «Про екстрену медичну допомогу» та внесення змін до деяких законодавчих України у сфері реформування системи охорони здоров’я, поданий народним депутатом України Кутовим Т.В. (реєстр. № 2907), Комітет відмічає.

З метою недопущення необґрунтованої та безсистемної ліквідації та реорганізації закладів охорони здоров’я, забезпечення відповідального підходу до реформування системи охорони здоров’я в Україні законопроект передбачає визнати таким що втратив чинність Закон України «Про екстрену медичну допомогу» та відновлення дії законодавчих норм, які діяли до моменту прийняття закону України «Про внесення змін до Основ законодавства України про охорону здоров'я щодо удосконалення надання медичної допомоги».

 

Комітет вирішив:

 

1. Відповідно до предметів відання Комітету до проекту Закону України про визнання таким, що втратив чинність Закону України «Про екстрену медичну допомогу» та внесення змін до деяких законодавчих України у сфері реформування системи охорони здоров’я зауважень не має.

 

2. Висновок направити до Комітету з питань охорони здоров’я.

 

Голова Комітету

І.Сех

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку