Рішення Комітету № 25/10 від 25.11.2015 р. про рекомендації слухань у Комітеті на тему "Стан та перспективи розвитку мінерально-сировинної бази в Україні"

Опубліковано 27 листопада 2015, о 16:56

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

 

 

 

 

 

від 25 листопада 2015 р.                                                                                      № 25/10

 

Про рекомендації слухань у Комітеті
на тему "Стан та перспективи розвитку
мінерально-сировинної бази в Україні"

 

Розглянувши проект рекомендацій слухань у Комітеті на тему "Стан та перспективи розвитку мінерально-сировинної бази в Україні", беручи до уваги інформацію, надану центральними органами виконавчої влади, науковцями, промисловцями, громадськими організаціями, а також пропозиції, висловлені у виступах під час обговорення питань та перспектив розвитку мінерально-сировинної бази в Україні, Комітет в и р і ш и в:

 

1. Схвалити рекомендації слухань у Комітеті на тему "Стан та перспективи розвитку мінерально-сировинної бази в Україні" (додаються).

2. Направити рекомендації слухань у Комітеті на тему "Стан та перспективи розвитку мінерально-сировинної бази в Україні" до Комітетів Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, з питань бюджету, Кабінету Міністрів України, Мінприроди, Міненерговугілля, Мінфіну, Держводагентства, Держгеонадр, Державної комісії України по оцінці запасів корисних копалин, НАН України, НАК "Надра України", Профспілки працівників геології, геодезії та картографії.

 

 

 

Голова Комітету                                                                                               

М. Томенко

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку