Рішення № 15/11 щодо попереднього розгляду та доцільності включення до порядку денного другої сесії дев’ятого скликання Верховної Ради України законопроектів

Опубліковано 26 листопада 2019, о 18:54

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ

 

 

      26 листопада 2019 року                                                         № 15/11

 

 

Щодо попереднього розгляду та доцільності

включення до порядку денного другої сесії дев’ятого

скликання Верховної Ради України законопроектів

 

Відповідно до частини третьої статті 93 Закону України «Про Регламент Верховної Ради України» головний комітет не пізніш як у тридцятиденний строк попередньо розглядає законопроект, проект іншого акта і ухвалює висновок щодо доцільності включення його до порядку денного сесії Верховної Ради. 

 

          Враховуючи зазначене, Комітет вирішив:

 

          Рекомендувати Верховній Раді України включити до порядку денного другої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання проекти законів України:

про внесення змін до Лісового кодексу України щодо проведення національної інвентаризації лісів (реєстр. № 2379 від 05.11.2019), внесений народними депутатами України Бондаренком О.В., Андрійовичем З.М., Прощуком Е.П., Овчинниковою Ю.Ю., Криворучкіною О.В.;

про внесення змін до Закону України «Про мисливське господарство та полювання» (щодо зміни порядку обліку тварин, які віднесені до державного мисливського фонду) (реєстр. № 2448 від 14.11.2019), внесений народним депутатом України Качурою О.А.

 

 

Голова Комітету                                                          О. БОНДАРЕНКО

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку