Рішення Комітету про утворення робочої групи Комітету з питань екологічної політики та природокористування для опрацювання законопроекту про управління відходами

Опубліковано 13 листопада 2019, о 19:56

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ

ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ

 

 

 

13 листопада 2019 р.                                                            

 

Про утворення робочої групи

 

 

Розглянувши пропозицію народного депутата України, голови підкомітету з питань державної політики у сфері поводження з відходами Нестеренка К.О. про утворення робочої групи Комітету з питань екологічної політики та природокористування для опрацювання законопроекту про управління відходами,

 

Комітет вирішив:

 

1. Утворити робочу групу з питання підготовки узгодженого проекту Закону України про управління відходами під головуванням Голови підкомітету з питань державної політики у сфері поводження з відходами, народного депутата України Нестеренка К.О.

 

2. Включити до складу робочої групи членів підкомітету з питань державної політики у сфері поводження з відходами народних депутатів України: Андрійовича З.М., Задорожного А.В., Лабунську А.В., Прощука Е.П., а також народних депутатів України - членів Комітету Криворучкіну О.В., Кривошеєва І.С., Овчинникову Ю.Ю.

 

3. Запросити до участі в роботі робочої групи представників фракцій та груп у Верховній Раді України, Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг, Комітету з питань економічного розвитку, Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, Міністерства енергетики та захисту довкілля України, Міністерства розвитку громад та територій України.

 

 

 

Голова Комітету                                                         О.Бондаренко

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку