Рішення № 13/9 про лист депутатської фракції політичної партії «Слуга народу» щодо звернення голови Львівської обласної державної адміністрації Мальського М.М. стосовно врегулювання проблеми випалювання сухої рослинності

Опубліковано 13 листопада 2019, о 21:53

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ

 

 

 

від    13  листопада 2019 р.                                                                13 / 9

 

 

 

Про лист депутатської фракції

політичної партії «Слуга народу»                                                                                 

 

                                                                              

Комітет розглянув відповідно до предметів відання лист першого заступника голови депутатської фракції політичної партії «Слуга народу» Корнієнка О.С. стосовно пропозицій, що надані головою Львівської обласної державної адміністрації Мальським М.М., щодо внесення змін до законодавчих актів України в частині врегулювання проблеми випалювання сухої рослинності, і відзначає таке.

Постановою Верховної Ради України «Про перелік, кількісний склад і предмети відання комітетів Верховної Ради України дев’ятого скликання» від 29.08.2019 р. № 19-ІХ визначено, що до предметів відання Комітету з питань правоохоронної діяльності віднесено законодавство про адміністративні правопорушення.

Комітет з питань екологічної політики та природокористування підтримує необхідність вдосконалення чинних норм Кодексу України про адміністративні правопорушення для запобігання вчиненню адміністративних правопорушень у сфері безпеки довкілля, а саме випалювання сміття, рослинності та залишків рослинності. Пропозиції голови Львівської обласної державної адміністрації Мальського М.М. щодо врегулювання проблеми випалювання сухої рослинності є актуальними і потребують уважного розгляду.

Зважаючи на викладене, Комітет в и р і ш и в:

1. Рекомендувати Комітету з питань правоохоронної діяльності під час опрацювання законопроектів про внесення змін в законодавство про адміністративні правопорушення розглянути лист першого заступника голови депутатської фракції політичної партії «Слуга народу»
Корнієнка О.С. стосовно пропозицій, що надані головою Львівської обласної державної адміністрації Мальським М.М., щодо внесення змін до законодавчих актів України в частині врегулювання проблеми випалювання сухої рослинності.

2. Рішення направити першому заступнику голови депутатської фракції політичної партії «Слуга народу» Корнієнку О.С., Комітету з питань правоохоронної діяльності, Львівській обласній державній адміністрації.

 

 

 

Голова Комітету                                                               О. БОНДАРЕНКО

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку