Рішення № 21/9 про проект Плану роботи Комітету з питань екологічної політики, природокористування на період третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання

Опубліковано 15 січня 2020, о 17:09

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ

 

 

РІШЕННЯ

 

 

від 15 січня 2020 року                                                        № 21/9

 

 

Про проект Плану роботи Комітету на період третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання

 

 

Розглянувши проект Плану роботи Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування на період третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання, Комітет вирішив:

 

1.   Інформацію взяти до відома.

2.   Затвердити План роботи Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування на період третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

3.   Доручити Голові Комітету Бондаренку О.В. та керівнику секретаріату Комітету Борисюку М.М. вносити корективи до зазначеного Плану за результатами завершення роботи другої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

4.   Комітету, у разі виникнення потреби, вносити необхідні зміни до Плану роботи Комітету на період третьої сесії.

5.   Відповідно до доручення Голови Верховної Ради України Разумкова Д.О. надіслати План роботи Комітету на період третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання до Апарату Верховної Ради України.

 

 

Голова Комітету                                               О. БОНДАРЕНКО


Затверджено Рішенням Комітету від 15 січня 2020 року № 21/9
Протокол № 21

План роботи Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування на період третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку