Рішення № 21/11 про лист першого заступника Керівника Апарату Верховної Ради України, щодо результатів конкурсу на зайняття посади державного службовця.

Опубліковано 15 січня 2020, о 17:34
КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ  ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ

від 15 січня 2020 року
№  21/11

Про лист першого заступника Керівника Апарату
Верховної Ради України щодо результатів конкурсу
на зайняття посади державного службовця


 До Комітету з питань екологічної політики та природокористування надійшов лист першого заступника Керівника Апарату Верховної Ради України Слишинського В.І. № 20-45/34 (5573) від 10 січня 2020 року щодо результатів конкурсу на зайняття посади державного службовця.
 Відповідно до подання № 04-15/07-360 (218073) від 18 листопада 2019 року та розпорядження Керівника Апарату Верховної Ради України     від 19 листопада 2019 року № 3187-к проведено конкурсний відбір на зайняття посад державної служби в Апараті згідно з Порядком проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 (зі змінами).
 Визначені кандидатури, які набрали найбільшу загальну кількість балів відповідно до загального рейтингу кандидатів, та переможець конкурсу на зайняття посади головного консультанта секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування – Войтович Людмила Василівна.
 Відповідно до частини п’ятої статті 55 Закону України «Про комітети Верховної Ради України» пропозиції щодо кандидатур, зокрема працівників секретаріату комітету вносяться керівником секретаріату комітету на розгляд комітету.
 Розглянувши результати конкурсу, та враховуючи, що Войтович Людмила Василівна є переможцем конкурсу на зайняття посади головного консультанта секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування, керівник секретаріату Комітету Борисюк М.М. вносить на розгляд Комітету пропозицію про призначення Войтович Л.В. на вищезазначену посаду.

Враховуючи викладене, Комітет вирішив:

1. Підтримати пропозицію керівника секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування щодо призначення Войтович Людмили Василівни на посаду головного консультанта секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування
2. Направити Керівнику Апарату Верховної Ради України подання про призначення на посаду головного консультанта секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування Войтович Людмилу Василівну.

Голова Комітету
О.БОНДАРЕНКО
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку