Рішення № 24/12 про внесення змін до Плану роботи Комітету на період третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання

Опубліковано 11 лютого 2020, о 18:12
КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ
ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ

від 11 лютого 2020 р.    № 24/12

Про внесення змін до Плану роботи Комітету
на період третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання

Комітет з питань екологічної політики та природокористування розглянув листи народних депутатів України Якименка П.В. і Фельдмана О.Б. стосовно виїзного засідання Комітету до міста Харків та лист голови Запорізької міської ради Буряка В.В. стосовно участі у Запорізькому екологічному форумі «Еко Форум – 2020».
Народний депутат України Якименко П.В. у своєму листі пропонує включити до Плану роботи Комітету на період третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання виїзне засідання Комітету до міста Харків
у червні 2020 року щодо найгостріших екологічних питань в Харківській області.
Народний депутат України Фельдман О.Б. у своєму листі пропонує включити до Плану роботи Комітету на період третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання виїзне засідання Комітету до міста Харків
у період з 09 по 12 червня 2020 року щодо шляхів вирішення гострих проблем реалізації державної екологічної політики України на Харківщині.
Доцільно об’єднати вищезазначені пропозиції народних депутатів України щодо виїзних засідань та запланувати проведення одного виїзного засідання Комітету до міста Харків, з визначенням одної теми.

Голова Запорізької міської ради Буряк В.В. у своєму листі повідомив про підготовку 4-го спеціалізованого міжнародного Запорізького екологічного форуму «Еко Форум - 2020», який відбудеться 28 - 30 травня 2020 року, запросив підтримати таку ініціативу та взяти участь у форумі голову Комітету Бондаренка О.В. та представників Комітету.
Головною подією «Еко Форуму - 2020» стане проведення Кліматичної конференції, метою якої є висвітлення здобутків, презентація новітніх технологій та обмін досвідом, зокрема міжнародним, у напрямку будівництва ефективних стратегій адаптації до змін клімату і реалізація кліматичних проектів.

За результатами обговорення, Комітет  в и р і ш и в:

1. Включити в План роботи Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування на період третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання виїзне засідання Комітету
на тему: «Про проблеми реалізації державної екологічної політики України на Харківщині та шляхи їх вирішення» (м. Харків) 15 травня 2020 року.
2. Відповідальними за підготовку виїзного засідання Комітету на тему: «Про проблеми реалізації державної екологічної політики України на Харківщині та шляхи їх вирішення» (м. Харків) визначити народних депутатів України Фельдмана О.Б. та Якименка П.В.
3. Включити в План роботи Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування на період третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання участь у Запорізькому екологічному форумі «Еко Форум – 2020» 28 – 30 травня 2020 року.

Голова Комітету
О. БОНДАРЕНКО
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку