Рішення № 24/13 про організацію виставки з нагоди Всесвітнього дня води «Вода сьогодні»

Опубліковано 11 лютого 2020, о 18:18
КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ
ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ

від 11 лютого 2020 р.    №  24/13

Про організацію виставки
з нагоди Всесвітнього дня води «Вода сьогодні»

Комітет з питань екологічної політики та природокористування розглянув лист Державного агентства водних ресурсів України щодо проведення тематичної виставки з нагоди Всесвітнього дня води, який  щорічно відзначається 22 березня.
За інформацією, викладеною у листі, з нагоди Всесвітнього дня води за ініціативою Держводагентства у березні 2020 року відбудеться низка тематичних заходів під гаслом «Вода та зміни клімату – прискорення дій».
Однією з найважливіших проблем, які гостро постали перед людством сьогодення, є глобальна зміна клімату. Зміна кліматичних умов на території України має як прямий, так і опосередкований вплив на водні ресурси.
З метою привернення додаткової уваги парламентарів до питань води та боротьби зі зміною клімату, Держводагентство просить сприяння в організації тематичної виставки з нагоди Всесвітнього дня води «Вода сьогодні» («Water NOW») у приміщенні адміністративного будинку Верховної Ради України по вул. М. Грушевського, 5, у період з 17 по 20 березня 2020 року
(з 10.00 до 18.00).

За результатами обговорення, Комітет  в и р і ш и в:
1. Інформацію, викладену у листі Державного агентства водних ресурсів України, взяти до відома.
2. Погодитись із пропозицією Державного агентства водних ресурсів України щодо проведення тематичної виставки з нагоди Всесвітнього дня води «Вода сьогодні» («Water NOW») з 17 по 20 березня 2020 року
у приміщенні адміністративного будинку Верховної Ради України
по вул. М. Грушевського, 5 (другий поверх).
3. Забезпечити сприяння Державному агентству водних ресурсів в організації тематичної виставки з нагоди Всесвітнього дня води «Вода сьогодні» («Water NOW»).
4. Відповідальним за організаційні питання визначити народного депутата України Маріковського О.В.

Голова Комітету
О. БОНДАРЕНКО
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку