Про особистий прийом громадян Головою підкомітету з питань з питань лісових ресурсів, об'єктів тваринного та рослинного світу, природних ландшафтів та об'єктів природно-заповідного фонду Дзюбликом П.В. 16.06.2016

Опубліковано 05 жовтня 2016, о 14:27

16 червня 2016 року головою підкомітету Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Дзюбликом Павлом Володимировичем проведено особистий прийом громадян у Верховній Раді України.

Прийом відвідувачів здійснювався у приміщенні приймальні громадян Верховної Ради України за адресою м. Київ, вул. Банкова 6/8, 1 поверх, кімната № 106.

На особистому прийомі громадяни порушували питання, які стосувалися, зокрема, соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (проблеми самоселів, що проживають на території зони відчуження), екологічні питання (заборони використання пестицидів і проблем переробки та утилізації накопичених непридатних до використання агрохімікатів) та інші.

За наслідками розгляду отриманих звернень Комітет, відповідно до предметів відання, проведе ретельну роботу з метою оцінки ситуації, пошуку шляхів розв'язання та надання максимально можливої практичної допомоги по кожному випадку.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку