Порядок денний засідання Комітету 03.11.2010 р.

Опубліковано 30 жовтня 2010, о 15:41

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вуловковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

3 листопада

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про мораторій на видалення зелених насаджень на окремих об'єктах благоустрою зеленого господарства миєва (р.№2393, н.д. Ю.Костенко, І.Заєць).

 Проект Закону про мораторій на зміну цільового призначення земельних ділянок рекреаційного призначення в містах та інших населених пунктах (р.№2443, друге читання).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо прибережних захисних смуг (р.№2642, н.д. В.Стретович).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо збереження фонду захисних споруд цивільного захисту (цивільної оборони) (р.№7248, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до статті 1 Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття" (щодо підрозділів цивільного захисту) (р.№7250, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо пожежної безпеки) (р.№7268, н.д. В.Коновалюк).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо звільнення від оподаткування товарів, робіт і послуг, які надаються Україні для реалізації проектів про технічну допомогу з метою покращення умов поводження з відпрацьованими радіоактивними джерелами та високоактивними відходами в Україні) (р.№7160, н.д. О.Царьов).

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку