Порядок денний засідання Комітету на 06.07.2011 р.

Опубліковано 02 липня 2011, о 18:16

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

6 липня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про природно-заповідний фонд України" (щодо екологічного та мисливського туризму) (р.№8405, н.д. В.Каплієнко та ін.).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про туризм" (щодо визначення понять екологічний та мисливський туризм) (р.№8360, н.д. В.Каплієнко та ін.).

 Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо перегляду ставок деяких податків і зборів (р.№8630, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо регулювання інвестиційної діяльності у сфері житлово-комунального господарства (р.№8640, КМУ).

Проект Закону про Національну комісію, що здійснює державне регулювання безпеки у сфері використання ядерної енергії (р.№8714, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо відповідальності за ухилення від служби осіб цивільного захисту в особливий період) (р.№8684, КМУ).

Проект Закону про особливості оренди чи концесії об’єктів паливно-енергетичного комплексу, що перебувають у державній власності (р.№8705, н.д. І.Глущенко, П.Корж).

 

Інші питання:

 

Звіт про роботу Комітету за восьму сесію.

План роботи Комітету на дев’яту сесію.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку