Порядок денний засідання Комітету на 21.09.2011

Опубліковано 18 вересня 2011, о 22:05

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

21 вересня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (щодо гарантування розміру виплат дітям та деяким іншим постраждалим) (р.№8784, н.д. К.Бондарєв).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Загальнодержавну програму "Питна вода України" на 2006 - 2020 роки" (р.№8511, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання питання поводження з собаками потенційно небезпечних порід (р.№8701, н.д. Р.Зозуля).

Проект Закону про систему екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 112 (р.№9074, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо уточнення найменувань головного розпорядника коштів) (р.№8722, КМУ).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про Національну комісію, що здійснює державне регулювання безпеки у сфері використання ядерної енергії (р.№8714, КМУ).

Проект Закону про поводження з відпрацьованим ядерним паливом (р.№8795, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення механізму соціального захисту населення, яке проживає на території зони спостереження (р.№9043, н.д. М.Мартиненко).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2011 рік" (щодо відновлення конституційних гарантій соціального захисту осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та деяких інших осіб) (р.№8738, н.д. Ю.Кармазін).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо невиконання або неналежного виконання власником чи утримувачем собак чи інших тварин обов'язків по догляду за ними (р.№9040, н.д. І.Геращенко, О.Герасим’юк).

 

Інші питання:

 

Про лист Міністерства аграрної політики та продовольства України щодо недоцільності розроблення окремого проекту Загальнодержавної програми ведення сільськогосподарського виробництва на радіаційно забруднених територіях.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку