Порядок денний засідання Комітету на 16.11.2011

Опубліковано 12 листопада 2011, о 21:50

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 

16 листопада

(вул.Шовковична,4, кімн.306, о 14.30)

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів у зв'язку з оптимізацією функцій центрального органу виконавчої влади у сфері екології та природних ресурсів (щодо надання документів дозвільного характеру) (р.№8617, друге читання).

Проект Постанови про заслуховування звіту Міністра екології та природних ресурсів України Злочевського М.В. щодо виконання процедури функціонального зонування територій природно-заповідного фонду (р.№9109, н.д. В.Каплієнко).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про правовий режим території, що зазнала радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи" (щодо умов господарювання) (р.№8433, н.д. М.Шершун).

Проект Закону про внесення змін до статті 10 Закону України "Про пожежну безпеку" (щодо декларативного принципу) (р.№8388, друге читання).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про об'єкти підвищеної небезпеки" (щодо спрощення системи видачі дозволів) (р.№9214, КМУ).

Проект Закону про внесення зміни до статті 15 Закону України "Про охорону навколишнього природного середовища" (щодо документів дозвільного характеру) (р.№9375, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо вдосконалення екологічного аудиту) (р.№9269, н.д. С.Майборода, В.Наконечний).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо відомчої реєстрації транспортних засобів) (р.№9209, н.д. С.Василенко).

Проект Закону про особливості утворення державного акціонерного товариства залізничного транспорту загального користування (р.№9337, КМУ).

Проект Закону про особливості утворення державного акціонерного товариства залізничного транспорту загального користування (р.№9337-1, н.д. Ю.Кармазін).

Проект Закону про внесення змін до статті 5 Закону України "Про судовий збір" (щодо звільнення від сплати судового збору) (р.№9299, н.д. С.Глазунов та ін.).

Проект Закону про загальнодержавну систему надання екстреної медичної допомоги (р.№9387, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до статті 7 Закону України "Про пестициди і агрохімікати" щодо упорядкування надання адміністративних послуг (р.№9395, КМУ).

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку