Порядок денний засідання Комітету 16.08.2014

Опубліковано 16 вересня 2014, о 10:17

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

__________________________________________________________________________________

(вул.Шовковична,4, кімн.306, о 14.15)

 

16 вересня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про надра щодо видобування корисних копалин з проявів, що не мають промислового значення (р.№4039а, н.д. М.Кучерук

).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про охорону навколишнього природного середовища" (щодо розширення прав Верховної Ради Автономної Республіки Крим та місцевих рад у частині використання коштів фондів охорони навколишнього природного середовища) (р.№4241а, н.д. Д.Шпенов).

Проект Закону про упаковку та відходи упаковки (р.№4266а, н.д. К.Ляпіна та ін.).

Проект Закону про внесення зміни до статті 61 Кодексу цивільного захисту України (щодо виконання кримінальних покарань з пожежної безпеки) (р.№4438а, КМУ).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за порушення природозберігаючих вимог лісозаготівель (р.№4423а, н.д. Г.Москаль).

Проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України щодо спрощення порядку надання земельних ділянок для будівництва та експлуатації об'єктів трубопровідного транспорту, нафтових і газових свердловин, виробничих споруд, під'їзних доріг, ліній електропередач зв'язку, пов'язаних з їх експлуатацією (р.№4440а, н.д. О.Канівець).

Проект Закону про внесення змін до статті 265 Кримінального кодексу України щодо добровільної здачі радіоактивних матеріалів (р.№4538а, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо залучення транспортних засобів для вивезення населення із зони надзвичайної ситуації, районів можливих бойових дій (р.№4554а, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України, які регулюють відносини, пов'язані з одержанням документів дозвільного характеру (р.№4558а, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до статті 240 Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за незаконний видобуток корисних копалин (р.№5015, н.д. О.Лелюк).

 

Інші питання:

Про лист Рахункової палати України про результати аудиту використання коштів на гідрометеорологічну діяльність.

Про лист Рахункової палати України щодо аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, спрямованих у 2012-2013 роках на здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку