Порядок денний засідання Комітету 18.06.2014

Опубліковано 13 червня 2014, о 17:36

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

__________________________________________________

(вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

18 червня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо посилення соціального захисту деяких категорій постраждалих громадян (р.№3809, н.д. В.Атрошенко).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо медичного забезпечення (р.№3810, н.д. В.Атрошенко).

Проект Закону про визнання таким, що втратив чинність, Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо оптимізації повноважень органів виконавчої влади у сфері екології та природних ресурсів, у тому числі на місцевому рівні)" (р.№4338, н.д. І.Сех).

Проект Закону про внесення змін до статті 86 Водного кодексу України щодо видобування піску і гравію в руслах гірських річок для потреб експлуатаційного утримання автомобільних доріг (р.№4610, н.д. Г.Москаль).

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про надра (щодо вдосконалення законодавства у сфері користування надрами сільськогосподарськими товаровиробниками) (р.№4666, н.д. С.Лабазюк та ін.).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про цивільну відповідальність за ядерну шкоду та її фінансове забезпечення" (щодо межі відповідальності оператора ядерної установки Чорнобильської атомної електростанції) (р.№4054а, н.д. В.Кальченко).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо адресного поштового інформування про пільги та інші види соціальної допомоги маломобільних та інших соціально вразливих груп населення) (р.№4357, н.д. С.Фаєрмарк).

Проект Закону про внесення змін до статті 17-3 Закону України "Про електроенергетику" (щодо покращення умов для виробництва електроенергії з енергії вітру) (р.№4856, н.д. О.Мирний, І.Мірошниченко).

Проект Закону про внесення змін до статті 5 Закону України "Про судовий збір" (щодо звільнення від сплати судового збору органів екологічної інспекції) (р.№4882, н.д. А.Тягнибок).

Проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України щодо користування водними об’єктами місцевого значення (р.№4935, 
н.д. В.Королюк).

Проект Закону про внесення змін до статті 263 Податкового кодексу України (щодо визначення вартості одиниці видобутих корисних копалин) (р.№4978, н.д. Д.Шпенов).

 

     Інші питання:

Про затвердження остаточного рішення щодо виконання рішення Комітету від 05 червня 2013 року № 9/20 "Про екологічні проблеми промислового комплексу Івано-Франківської області".

Про затвердження рішення Комітету за результатами слухань у Комітеті 19 травня 2014 р. з порядком денним:

про екологічну ситуацію в басейні річки Оріль в межах Харківської, Полтавської та Дніпропетровської областей;

про першочергові заходи з порятунку екологічного стану басейну річки Сіверський Донець та шляхи його відновлення.

Про стан виконання рішення Комітету від 3 липня 2013 року № 12-15/3 "Про екологічну ситуацію в Мелітопольському районі Запорізької області".

Про лист Рахункової палати щодо результатів аудиту використання коштів держаного бюджету на екологічне оздоровлення басейну річки Дніпро.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку