Порядок денний засідання Комітету 16.09.2015

Опубліковано 08 жовтня 2015, о 08:33

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

__________________________________________________

(вуловковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

16 вересня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення зміни до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (щодо громадян, які працюють у зоні відчуження) (р.№2524а, н.д. Л.ДенісоваМ.Томенко).

Проект Закону про введення заборони (мораторію) на промисловий вилов водних живих ресурсів на деяких водоймах України (р.№2454а, н.д. О.Купрієнко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до статті 51 Водного кодексу України щодо заборони користування водним об'єктом без укладення договорів оренди та підстав анулювання таких договорів (р.№2432а, н.д. І.Мельничук, Р.Сольвар).

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про надра (щодо забезпечення проведення державної геолого-економічної оцінки запасів корисних копалин) (р.№2341а, н.д. Д.ШпеновД.Колєсніков).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту об'єктів Червоної книги України (р.№2184а, н.д. І.Луценко та ін.).

Проект Закону про встановлення мораторію на вирубку лісів та експорт лісо- та пиломатеріалів (р.№1748, н.д. О.Ляшко та ін.).

Проект Закону про раціональне використання, відтворення, охорону тваринного світу (р.№2927, н.д. С.Тригубенко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмеження функцій державних контролюючих органів (р.№2121а, н.д. В.Парасюк).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо функціонування державних контролюючих органів й страхування на випадки виникнення природної та/або техногенної ситуації) (р.№2121а-1, н.д. М.Головко).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внутрішній водний транспорт (р.№2475а, н.д. Б.КозирІ.Кононенко).

Проект Закону про внутрішній водний транспорт України (р.№2475а-2, н.д. Я.Дубневич та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей справляння рентної плати за спеціальне використання води та оподаткування земель внутрішнього водного транспорту (р.№2476а, н.д. Б.Козир, І.Кононенко).

Проект Закону про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення (р.№2505а, Президент України).

Проект Закону про внесення змін до статті 3 Закону України "Про особливості державного регулювання діяльності суб'єктів підприємницької діяльності, пов'язаної з реалізацією та експортом лісоматеріалів" (р.№2461а, н.д. П.Дзюблик та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Митного кодексу України щодо встановлення оптимального режиму мита при здійсненні операції із ввезення зоологічними парками загальнодержавного значення на митну території України представників рідкісних та (або) таких, що перебувають під загрозою зникнення видів тварин (р.№2484а, н.д. Т.Кремінь та ін.).

Проект Закону про припинення дії Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації про співробітництво в будівництві енергоблоків № 3 та 4 Хмельницької АЕС (р.№2471а, КМУ).

Проект Закону про визнання таким, що втратив чинність, Закону України "Про розміщення, проектування та будівництво енергоблоків №3 і 4 Хмельницької атомної електричної станції" (р.№2472а, КМУ).

Проект Закону про внесення зміни до статті 265 Кримінального кодексу України щодо добровільної здачі радіоактивних матеріалів (р.№2518а, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення процедури землевідведення для будівництва об'єктів з виробництва теплової та/або електричної енергії з використанням відновлюваних джерел енергії та/або біологічних видів палива (р.№2529а, н.д. О.ДомбровськийО.Лівік).

Проект Закону про обов'язкове страхування відповідальності суб'єктів господарювання, діяльність яких становить підвищену екологічну небезпеку (р.№2327а, н.д. А.Парубій та ін.).

Проект Закону про виконавче провадження (р.№2507а, Президент України).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про запобігання корупції" (р.№2494а, КМУ).

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку