Порядок денний засідання Комітету 24.11.2015

Опубліковано 24 листопада 2015, о 09:27

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

25 листопада

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

 Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус 
і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (щодо усунення дискримінаційного ставлення до громадян, які брали участь у ліквідації інших ядерних аварій, у ядерних випробуваннях 
та військових навчаннях із застосуванням ядерної зброї) (р.№3281, н.д. М.Бурбак).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо посилення охорони природних об'єктів від пожеж) (р.№3304, н.д. Є.Балицький, О.Ревега).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо модернізації окремих положень, які регламентують гуманне ставлення до тварин) (р.№3305, н.д. Є.Балицький, О.Ревега).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо податкової лібералізації (р.№3357, н.д. Н.Южаніна та ін.).

 Проект Закону про спеціальний режим інвестиційної діяльності на території пріоритетного розвитку в Чернігівській області (р.№3293, н.д. Є.Мураєв).

Проект Закону про спеціальний режим інвестиційної діяльності на території пріоритетного розвитку в Житомирській області (р.№3294,  н.д. Є.Мураєв).

 Проект Закону про внесення зміни до пункту 3 розділу ІІ "Прикінцеві положення" Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи" (щодо проведення перевірок з дотримання законодавства з питань охорони навколишнього природного середовища) (р.№3396,  н.д. І.Артюшенко).

 Проект Постанови про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування обставин трагічних подій у місті Сватове Луганської області, які мали місце 29 жовтня 2015 року (р.№3399, н.д. С.Каплін).

 

 

Інші питання:

Про затвердження рішення щодо слухань у Комітеті на тему: "Стан та перспективи розвитку мінерально-сировинної бази в Україні" (11 листопада 2015 р.)

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку