Порядок денний засідання Комітету на 06.07.2016

Опубліковано 05 липня 2016, о 07:17

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

(вул. Шовковична, 4, кімн. 306,  о 14.30)

 

 

6 липня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про природно-заповідний фонд України" (щодо повноважень в галузі охорони навколишнього природного середовища) (р.№4551, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо посилення відповідальності за порушення правил полювання та використання державного мисливського фонду (р.№4597, н.д. О.Савченко).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо мисливського господарства та полювання (р.№4702, н.д. В. Яніцький та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження інтегрованих підходів в управління водними ресурсами за басейновим принципом (р.№3603, друге читання).

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про надра (щодо необов'язковості вивчення надр в окремих випадках видобування підземних вод) (р.№4347, доопрацьований, н.д. А.Вадатурський)

 Проект Закону про внесення доповнень до статті 17 Кодексу цивільного захисту України (р.№4707, н.д. С.Міщенко).

Проект Закону про відходи (р.№4838, н.д. А. Дирів та ін.)

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України щодо реалізації окремих Рекомендацій Місії Європейського Парламенту з оцінки потреб, викладених у "Доповіді та Дорожній карті щодо внутрішньої реформи та підвищення інституційної спроможності Верховної Ради України" (р.№4696-3, н.д. Г.Гопко).

Проект Закону про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України щодо реалізації окремих положень пунктів 3, 4, 5, 8, 11, а також пункту 10 Рекомендацій Місії Європейського Парламенту з оцінки потреб, що розроблені з метою підвищення якості українського парламентаризму та викладені у "Доповіді та Дорожній карті щодо внутрішньої реформи та підвищення інституційної спроможності Верховної Ради України" (р.№4696-4, н.д. Ю. Левченко та ін.).

Проект Закону про розкриття інформації у видобувних галузях (р.№4840, н.д. О.Єднак та ін.).

Проект Закону про внесення змін до розділу ІХ "Рентна плата" Податкового кодексу України щодо деяких питань оподаткування рентною платою (р.№4850, н.д. А.Лопушанський).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо особливостей оподаткування на територіях зі спеціальним екологічним статусом) (р.№4786, н.д. Є.Балицький).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо особливостей фінансування територій зі спеціальним екологічним статусом) (р.№4787, н.д. Є.Балицький).

Проект Закону про доступ до об'єктів будівництва, транспорту, електроенергетики з метою розвитку телекомунікаційних мереж (р.№4159, доопрацьований, н.д. О.Данченко та ін.).

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку