Порядок денний засідання Комітету 07.09.2016

Опубліковано 05 вересня 2016, о 11:11

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

(вул. Шовковична, 4, кімн. 306,  о 14.30)

 

7 вересня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Проект Закону про упаковку та відходи упаковки (р.№4028, н.д. А.Бабак та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення гарантій прав громадян на загальне використання лісових ресурсів (р.№4746,  н.д.О.Єднак ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо мисливського господарства та полювання (р.№4702,  н.д. В.Яніцький та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про мораторій на видалення зелених насаджень на окремих об'єктах благоустрою зеленого господарства м. Києва" щодо продовження мораторію (р.№4703, н.д.  І.Мельничук та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про мораторій на видалення зелених насаджень на окремих об'єктах благоустрою зеленого господарства м. Києва" (р.№4703-1,  н.д. О.Ляшко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо посилення заходів по боротьбі з порушеннями екологічного законодавства) (р.№4964,  н.д.Є.Балицький та ін.).

Проект Закону про внесення доповнень до статті 17 Кодексу цивільного захисту України (р.№4707,  н.д. С.Міщенко).

 

ІІ. Законопроекти,  з опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань, пов'язаних із видобутком дорогоцінного каміння органогенного утворення та інших корисних копалин (р.№4043а, н.д. Є.Дейдей).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо організації діяльності Кабінету Міністрів України, центральних органів виконавчої влади, інших державних органів та уповноважених державою суб'єктів господарювання з метою приведення їх до чинної Конституції України (р.№4032а,  н.д. С.Тарута та ін.).

Проект Закону про внесення змін до  Закону України "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності" (щодо уточнення деяких положень) (р.№4045а,  н.д. П.Дзюблик).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо особливостей оподаткування на територіях зі спеціальним екологічним статусом) (р.№4786,  н.д.Є.Балицький).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо особливостей фінансування територій зі спеціальним екологічним статусом) (р.№4787,  н.д.Є.Балицький).

Проект Закону про внесення змін до статті 209 Земельного кодексу України (щодо встановлення додаткових напрямків використання коштів, які надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва) (р.№4893,  н.д. М.Довбенко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до статті 209 Земельного кодексу України (щодо встановлення додаткових напрямків використання коштів, які надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва) (р.№4893-1, н.д. Р.Сольвар).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації системи державного управління у сфері сільського господарства (р.№4922,  н.д. О.Бакуменко та ін.).

проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації системи державного управління у сфері сільського господарства (р.№4922-1,  н.д. П.Дзюблик).

Проект Закону про садівничі, городні та дачні неприбуткові громадські об'єднання (р.№4980, н.д.  С.Кудлаєнко).

Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за незаконну забудову прибережних захисних смуг водних об'єктів (р.№4949,  н.д. В.Парасюк).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо звільнення від оподаткування податком на додану вартість) (р.№4935, н.д. М.Головко, І.Молоток).

Проект Закону про комерційний облік комунальних послуг (р.№4901, н.д. В.Сташук та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про використання ядерної енергії та радіаційну безпеку" щодо надання соціально-економічної компенсації ризику населенню, яке проживає на території зон спостереження підприємств з видобування і переробки уранових руд (р.№4916, н.д. О.Горбунов та ін.).

Проект Закону про внесення зміни до статті 7 Закону України "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності" щодо передачі майнових комплексів державних пожежно-рятувальних підрозділів (частин) та іншого майна Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту (р.№4943, н.д. М.Бурбак та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про правонаступництво України" щодо скасування дії актів СРСР на території України (р.№4650, н.д. О.Продан та ін.).

Проект Постанови про Основні напрями бюджетної політики на 2017 рік (р.№4971, КМУ).

 

 

Інші питання:

Про зняття з розгляду проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо заходів направлених на сприяння розвитку природно-заповідного фонду України) (р.№3124, як такого, що втратив свою актуальність).

Про лист Рахункової палати України щодо результатів аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на комплексне медико-санітарне забезпечення та лікування онкологічних захворювань із застосуванням високовартісних медичних технологій громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Про звернення народного депутата України Чепиноги В.М. стосовно звернення громадської організації «Громадський контроль м. Українка» щодо екологічного впливу діяльності Трипільської теплоелектростанції (Київська обл.)

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку