Порядок денний засідання Комітету 23.05.2017

Опубліковано 22 травня 2017, о 07:06

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

______________________________________________________

(вул. Шовковична, 4, кімн. 306, о 14.10)

 

23 травня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо запровадження гуманного ставлення до тварин) (р.№5119-1, друге читання).

Проект Закону про внесення змін до статті 48 Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (р.№5297, друге читання).

Проект Закону про особливості виробництва та обігу дорогоцінного каміння органогенного утворення (р.№6123, доопрацьований, н.д. Б.Розенблат та ін.).

 

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет  не є  головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та іншого закону України щодо зупинення/анулювання дії спеціальних дозволів на користування надрами (р.№6337, н.д. В.Войціцька та ін.).  

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо посилення державних гарантій для гірських та високогірних населених пунктів (р.№6439, н.д. М.Княжицький та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо удосконалення фінансового забезпечення водогосподарського комплексу

(р.№6389, н.д. І.Рибак та ін.). 

Проект Закону про внесення змін до статті 69-1 Бюджетного кодексу України (щодо збільшення доходів спеціального фонду бюджетів місцевого самоврядування в частині екологічного податку) (р.№6421, н.д. О.Вілкул та ін.).

Проект Закону про внесення змін до статті 69-1 Бюджетного кодексу України (щодо розподілу коштів екологічного податку з урахуванням принципу бюджетної децентралізації) (р.№6421-1, н.д. Р.Сольвар).

Проект Закону про внесення змін до статті 241 Кодексу України про адміністративні правопорушення (р.№6425, н.д. О.Сугоняко).

 

 

Інші питання:

Про Голову Національної комісії з радіаційного захисту населення України та персональний склад НКРЗУ.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку