Виїзне засідання Комітету № 19 від 13.12.19 р. на базі відокремленого підрозділу НУБіП «Боярська лісова дослідна станція» на тему: «Проблемні питання в лісовій галузі та їх законодавче врегулювання» (+ протокол + рекомендації)

Опубліковано 16 грудня 2019, о 13:27
 13 грудня 2019 року відбулося виїзне засідання Комітету на базі відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Боярська лісова дослідна станція» на тему: «Проблемні питання в лісовій галузі та їх законодавче врегулювання» (*ЧИТАТИ ПРОТОКОЛ ЗАСІДАННЯ).
Народні депутати – члени Комітету, представники Національного університету біоресурсів і природокористування України, Державного агентства лісових ресурсів, Міністерства енергетики та захисту довкілля, Державної екологічної інспекції, ДСНС, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, науковці ознайомилися з науково-виробничими об’єктами, зокрема пожежно-хімічною станцією та системою відео-нагляду за лісами, науково-дослідною лабораторією біотехнології рослин, комплексом по переробці деревини та долучилися до посадки дерев.
Під час засідання відбулося обговорення питань стосовно збереження, використання, відтворення лісів, проблематики всихання лісів, вплив шкідників та хвороб, реформування лісової та мисливської галузі та законодавчого врегулювання проблемних питань;  обговорено проект Закону про внесення змін до Лісового кодексу України щодо проведення національної інвентаризації лісів (реєстр. № 2379) та щодо функціонування виробничих підрозділів на базі Боярської ЛДС і інших питань.
За результатами виїзного засідання Комітету, після надходження та опрацювання пропозицій, на засіданні Комітету 18.12.2019 р. було схвалено Рекомендації виїзного засідання Комітету на тему: «Проблемні питання в лісовій галузі та їх законодавче врегулювання».
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку