Порядок денний засідання Комітету на 12.05.2010 р.

12 травня 2010, 10:19

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

12 травня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Постанови про сучасний стан, завдання і подальші перспективи подолання наслідків Чорнобильської катастрофи (24-ті роковини Чорнобильської катастрофи) (р.№6238, н.д. А.Семинога ).

Проект Закону про внесення змін та доповнень до Закону України "Про питну воду та питне водопостачання" (р.№4671, н.д. В.Герасимчук та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Водного кодексу України (щодо розподілу зборів за спеціальне водокористування) (р.№3537, н.д. М.Комар та ін.).

Проект Закону про особливий правовий режим території Хмельницької області (р.№6065, н.д. Л.Бірюк).

Проект Закону про мораторій на зміну цільового призначення земельних ділянок рекреаційного призначення в містах та інших населених пунктах (р.№2443, н.д. І.Заєць).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про відходи" (щодо відходів при виробництві чорних і кольорових металів) (р.№6187, н.д. Л.Литвинов, М.Кравченко).

 Проект Закону про мораторій на видалення зелених насаджень на окремих об'єктах благоустрою зеленого господарства м.Києва (р.№2393, н.д. Ю.Костенко, І.Заєць).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Постанови про прийняття Стратегії розвитку ядерно-енергетичного комплексу України до 2030 року (р.№2278, н.д. А.Деркач).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (р.№6263, КМУ).

Проект Закону про внесення зміни до пункту 1 розділу ІІ "Прикінцеві положення" Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення охорони родючості грунтів" (р.№6346, н.д. Г.Калетнік).

 

Інші питання:

 

Про пріоритетні напрямки роботи Міністерства з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи та Державного комітету ядерного регулювання України.

Інформація Міністерства охорони навколишнього природного середовища України про організацію роботи колегії та її проведення.