Порядок денний засідання Комітету 21.12.2011

21 грудня 2011, 11:12

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

21 грудня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про ландшафти (р.№5198, н.д. А.Семинога).

Проект Закону про систему екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 112 (р.№9074, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо спрощення механізму надання надр у користування) (р.№9405, н.д. Ю.Каракай).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів у зв'язку з оптимізацією функцій центрального органу виконавчої влади у сфері екології та природних ресурсів (щодо надання документів дозвільного характеру) (р.№8617, н.д. І.Прасолов).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань соціального захисту військовослужбовців, виплати одноразової грошової допомоги у разі їхньої загибелі (смерті), встановлення їм інвалідності чи часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності (р.№7277, н.д. С.Гриневецький, Ю.Самойленко).

Проект Закону про внесення змін до додатка № 3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2011 рік" (щодо Державної служби геології) (р.№9543, КМУ).

Проект Закону про внесення зміни до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування операцій з товарами, роботами і послугами в рамках реалізації проектів міжнародної технічної допомоги з метою покращення умов поводження з відпрацьованими радіоактивними джерелами та високоактивними відходами в Україні (р.№9528, КМУ).

Проект Закону про внесення зміни до статті 19 Закону України "Про Єдиний митний тариф" щодо звільнення від сплати мита операцій з товарами, роботами і послугами в рамках реалізації проектів міжнародної технічної допомоги з метою покращення умов поводження з відпрацьованими радіоактивними джерелами та високоактивними відходами в Україні (р.№9529, КМУ).

 

Інші питання:

 

Проект Концепції державної політики у сфері розвитку діяльності в Чорнобильській зоні відчуження.

Про стан виконання Рішення Комітету від 20 лютого 2009 року  № 39/3 "Про стан екологічної безпеки північного регіону Сумської області" та поводження з небезпечними відходами в Україні.

Про підготовку проекту Загальнодержавної програми щодо зменшення та поступового припинення використання на території України мийних засобів на основі фосфатів.

Про стан реалізації Закону України "Про захист тварин від жорстокого поводження".