Комітет з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи на своєму засіданні, відповідно до предметів відання, проект Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про зайнятість населення" (№ 3114)

28 вересня 2013, 19:55

Метою прийняття проекту акта є реалізація абзацу другого пункту 6 Прикінцевих та перехідних положень Закону України  Про зайнятість населення щодо приведення законодавчих актів України у відповідність до цього Закону.

Поданим законопроектом пропонується внести зміни до низки Законів України, зокрема до ст. 12 Закону України "Про загальні засади подальшої експлуатації і зняття з експлуатації Чорнобильської АЕС та перетворення зруйнованого четвертого енергоблока цієї АЕС на екологічно безпечну систему".

Комітет вирішив рекомендувати Комітету з питань соціальної політики та праці внести на розгляд Верховної Ради України пропозицію про прийняття проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України "Про зайнятість населення" (реєстр. № 3114 від 22.08.2013), поданого Кабінетом Міністрів України за основу.