Порядок денний засідання Комітету 05.04.2017 р.

04 квітня 2017, 09:53

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

______________________________________________________

(вул. Шовковична, 4, кімн. 306, о 14.30)

 

5 квітня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Проект Закону про оцінку впливу на довкілля (р.№2009а-д, доопрацьований).

Проект Закону про стратегічну екологічну оцінку (р.№6106, н.д. А.Дирів  та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо приведення у відповідність до європейських норм та вимог законодавства про охорону біорізноманіття) (р.№6074, н.д. П.Дзюблик та ін.).

Проект Закону про особливості виробництва та обігу дорогоцінного каміння органогенного утворення (р.№6123, н.д. Б.Розенблат).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення кримінальної відповідальності за порушення правового режиму прибережних захисних смуг водних об'єктів (р.№6179, н.д. 
В.Парасюк).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо стимулювання використання побутових відходів як альтернативного джерела енергії (р.№4835, н.д. О.Домбровський та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо оподаткування розміщення побутових відходів) (р.№4836, н.д. Н.Южаніна та ін.).             

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо спрямування надходжень від екологічного податку до спеціального фонду державного бюджету та використання екологічного податку) (р.№4837-1, н.д. О.Недава).