За сприяння Комітету у Верховній Раді України 10 вересня 2019 року розпочалася фотовиставка «Лісівники на службі лісу та суспільству», присвячена професійному святу – Дню працівника лісу

10 вересня 2019, 18:26

 За сприяння Комітету з питань екологічної політики та природокористування у Верховній Раді України 10 вересня 2019 року розпочалася фотовиставка «Лісівники на службі лісу та суспільству», присвячена професійному святу – Дню працівника лісу.
Метою фотовиставки є привернення уваги народних депутатів України і суспільства до проблем лісового та мисливського господарства.
Відкрив виставку голова Комітету з питань екологічної політики та природокористування Олег Бондаренко разом з заступником голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимиром Бондарем.
При відкритті фотовиставки голова профільного Комітету разом з керівництвом Держлісагенства обговорили сучасний стан та перспективи розвитку лісової галузі, звернули увагу на назрілу необхідність розробки нової національної лісової політики у вигляді добре продуманої та збалансованої законодавчої платформи, що дозволить повноцінно та ефективно здійснювати діяльність у лісовій сфері.
Відвідувачі фотовиставки зможуть ознайомитися зі складовими лісогосподарської діяльності та повсякденних буднів лісівників з 10 по 13 вересня 2019 року (третій поверх Верховної Ради України, вул. Грушевського, 5).

Більше фотографій з відкриття виставки дивіться, будь-ласка, за посиланням.