Рішення № 16/4 щодо проведення виїзного засідання Комітету та внесення змін до Плану роботи Комітету на період другої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання

28 листопада 2019, 18:05


КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ

 

 

від  28 листопада  2019 року                                               

№ 16/4

 

 

Щодо проведення виїзного засідання Комітету

та внесення змін до Плану роботи Комітету

на період другої сесії Верховної Ради України

дев’ятого скликання

 

 

На засіданні Комітету 28 листопада 2019 року за пропозицією голови Комітету екологічної політики та природокористування Бондаренка О.В. розглянуто питання стосовно проведення виїзного засідання Комітету на базі відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Боярська лісова дослідна станція» з метою обговорення проблемних питань у лісовій галузі та їх законодавчого врегулювання.

 

Враховуючи викладене, Комітет вирішив:

 

1.      Провести виїзне засідання Комітету на базі відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Боярська лісова дослідна станція» на тему: «Проблемні питання в лісовій галузі та їх законодавче врегулювання».

2.      Внести зміни до Плану роботи Комітету з питань екологічної політики та природокористування на період другої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання, затвердженого Рішенням Комітету від 30 жовтня          2019 року № 9/10, а саме:

Розділ ІІI «Питання, які передбачається розглянути на виїзних засіданнях Комітету» доповнити новим пунктом такого змісту: «Виїзне засідання Комітету на тему: «Проблемні питання в лісовій галузі та їх законодавче врегулювання» (м. Боярка, с. Дзвінкове Києво-Святошинського району Київської області).

Термін виконання – 12 грудня 2019 року.

3.      Визначити відповідальним за підготовку народного депутата України, голову підкомітету з питань лісових ресурсів, об'єктів тваринного та рослинного світу, природних ландшафтів та об'єктів природно-заповідного фонду Овчинникову Ю.Ю. Відповідальні за підготовку працівники секретаріату Комітету – Войтович Л.В., Хоренжая І.В.

 

 

Голова Комітету                                                        О. БОНДАРЕНКО